Skrivet av: toktassarna | 01 december 2012

härlig vinterdag!

Vilken underbar vinterdag det varit idag! Fem minusgrader och lite snö på marken, och solen som orkade fram en stund. Vi har gått två härliga promenader, först med Felix i Berg längs kanalen och sen åkte vi till stan för att äta lunch hos Assie och sen ta en promenad i Tinnerö tillsammans med henne, Kaos och Pascal. De här promenaderna i dagsljus är väldigt viktiga för att orka resten av veckorna när det bara är mörker och mörker och mörker.

Kaias inbyggda klocka fungerar förresten alldeles utmärkt. I morse kollade jag klockan när Kaia väckte mig. Exakt 6:45, den tiden min klocka i vanliga fall börjar spela Twilightintrot… Då är det hög tid för frukost säger Kaia. Och här på landet passar jag även på att släppa ut hundarna innan jag kryper ner i sängen igen. Sen är det inga problem att somna om och sova en stund till, men man kan inte missa frukosttiden inte! Fast det är iaf bättre än i somras när hon envisades med frukost nån gång runt femtiden. Det här med att ge henne ett sent kvällsmål är faktiskt en hit.

Resten av kvällen tillbringar vi i soffan, Kaia tuggar ben, Signe är avis på benet (trots att hon har ett eget nånstans) och vi är barnvakter åt en Lovis, så flocken är konstigt komplett…


Svar

  1. Tråkigt om den inte rullar av sig självt, ska prova den idag på träningen 🙂
    Fina mål du satt upp här under!

    Härligt med vinter! Vi har 2 dm snö på jobbet, men inget här hemma. Inget alls. Bara slask. Men idag verkar det bli en kall och fin dag åtminstone!


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: