Skrivet av: toktassarna | 13 november 2012

Göteborgshelg

Helgen började trevligt i Norsholm hos brudarna Agnvalls. Vänner är verkligen otroligt viktiga just nu och hur förkyld jag än är uppskattade jag verkligen en kväll med dem och bästa lillprinsen. Och våra sju hundar… Sov hos dem och efter en strövpromenad längs kanalen åkte jag vidare mot Göteborg. Tanken var att jag skulle hänga med brorsan på ett seminarium som han ordnade men när jag väl kom ner var jag så snuvig att jag bara åkte o hämtade hans nyckel och sen somnade jag hemma hos honom, vaknade strax innan midnatt, han kom hem, vi snackade en stund, somnade om runt halv två, sov till halv tio…. Så drygt 14 timmars sömn för mig, och typ 18 timmar för hundarna som ju sov medan jag körde bil… Snälla kreatur det där…

Brorsan o jag tog en härlig promenad längs ett upprört hav, tittade på flådiga villor och lät hundarna hoppa på lite klippor innan jag åkte iväg för att samla ihop alla systrar som kom från olika länder (Danmark och Norge) innan vi åkte hem till Mia där vi åt tomtegröt och flatbröd innan Unni o jag somnade på vardagsrumsgolvet.

Igår var det syskonmys för hela slanten, det är inte ofta vi träffas såhär ”utan anledning”. Jag körde hem framåt kvällen och hundarna var mycket nöjda med att komma hem till vårt tillfälliga boende.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: