Skrivet av: toktassarna | 27 juni 2012

äntligen sommar!

Nu börjar det äntligen kännas som lite sommar! Igår var vi ute hos Annas föräldrahem och grillade, vilket var tredje året i rad och nu befäst som tradition. Hundarna minglade lite i olika grupperingar, blir lite väl många om alla ska mingla samtidigt… Kaia och Immer fick leka och hade nog väldigt skojigt, men den fint krattade grusgången var nog inte riktigt lika fin efteråt… Väldigt trevligt med en hund som minglar så bra, Lovis var ju lixom mest arg när hon minglade, om nån kom fram o ville mingla med henne….

När vi bytte hundgäng fick mina vara i bilen och de skötte sig faktiskt över förväntan även om Kaia skällde till nån gång. De var nära där vi satt och de både hörde och såg oss gissar jag… Var inte hemma förrän midnatt, mycket trevlig kväll!

Idag åkte jag direkt från jobbet till AC tillsammans med Johanna, Meija och Isa. Vi byggde en hopptrea  men vi körde såklart inte så som siffrorna stod, och inte mer än typ 5 hinder innan jag belönade. Slalomingången var dock som den var, och den satte hon varenda gång. Duktiga flickan. Men det är just det hon är, duktig flicka. Önskar lite att det växte ut små horn på henne istället och att hon började ta i lite mer. Men det kanske kommer, hon tar iaf i bra mycket mer när lönen är köttbullar i en strumpa istället för andra leksaker. Var köper man billigast en massa strumpor? 😀

Tog åxå balansen ett par gånger. Och ja, jag måste göra något åt uppfarterna. Men nerfarterna var hon hyfsat på, iaf när hon tog bara balansen, vi är inte mogna för den i nån kombination än och vi måste ju åxå få bort att Manners Mindern står 10 meter framför… Men det är ju gott om tid kvar att träna och dessutom är det så att den tävling vi KAN debutera på har dubblerade klasser så även om jag bara startar hoppklass då har vi två lopp.

Signe fick mest bara mingla idag. Ibland blir stackarn lite bortglömd. Men hon får en del karameller iaf.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: