Skrivet av: toktassarna | 13 maj 2012

Dubbelchansen

Vår lilla enkla ett-tvåa i Linköping slutade med en MASTODONTtävling med nästan tusen starter! Det var med hjärtat i halsen jag följde anmälan från New York. Men SOM VI GJORDE DET! Så jäkla bra allt löste sig, vilket gäng vi är och tack gode gud för gotländska importer 😀 Jag dömde en himla massa och trots att jag var så trött att tårarna trillade under den sista klassen (ibland är det tacksamt att stå ensam mitt på planen) så avslutades dagen alldeles utmärkt med ett gäng glada funktionärer med varsin tårtgaffel i handen och sedan en promenad i solnedgången vid vår vackra klubb.

Visst kunde vädret varit bättre men å andra sidan är jag jätteglad över att det var så mulet, regnigt och kallt som det var eftersom hundarna fick vara i bilen en del. Jag började morgonen med en långpromenad i skogen (kl 6…) och tog en ordentlig promenad mitt på dagen när jag hade en längre paus och sedan kvällspromenaden. De var nog ändå hyfsat nöjda.


Svar

  1. Din stackare, gråta på plan 😦 Jag tjöt en skvätt också när jag klämde två fingrar mellan Monsters stålbur och den ena högtalaren. Lite för trött för att hantera det just då..

  2. ja när man är trött kommer ju tårarna väldigt lätt.

  3. Ni gjorde det jättebra! Heja LBK!


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: