Skrivet av: toktassarna | 09 april 2012

slalomutveckling

Har tränat slalom tillsammans med husse de senaste dagarna och han är lixom inte speciellt rädd för att testa gränserna om man säger så… Inför kvällens pass var min plan att kanske skjuta ner några av bågarna till marken och eventuellt ta bort nån i mitten nåt enstaka skick. Det slutade med att vi bara hade fyra bågar kvar, på de sista pinnarna… Sjukt häftigt att se hunden dra in rätt i slalom trots att det inte är några bågar o man skickar henne runt ett träd först!

Hon kör enbensteknik om man inte stör henne 🙂 Ett par gånger gick hon ur efter typ 10 pinnar när vi inte hade bågar i slutet men jag funderar på om det inte var så att jag pratade o berömde mycket mer än vad jag brukar göra. Dessutom tänker jag att det inte är dåligt om hon testar göra fel, det händer ju inget mer än att godiset uteblir.

Använde blandat godis från Planet Pet Society och visst är det gradskillnader i helvetet. Torrfoder duger inte riktigt för att få henne att verkligen anstränga sig och VILJA göra det. Det slog kanske inte morgonens fläskfilé, men det dög riktigt bra!

Duktiga duktiga Kaia och tack husse för att han vågar pusha gränser som jag inte vågar!


Svar

  1. Åh, vad roligt! 🙂 Ska bli jätteroligt att se henne köra sen! 🙂 Minns den där känslan när jag tog bort bågarna första gången och Ayax körde på muskelminne 😀

  2. Fläskfilé?! Snäll matte!! ;D Men shiiit så duktig hon är som kan slalom så där bra!

  3. Alltid kul när slalom sitter! =)


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: