Skrivet av: toktassarna | 16 januari 2012

Jaså minsann!

image

Jaha, när bian står vid soffan går det visst att ligga i den.. Inte i sovrummet. Och ja, den är liten. Det är Signes egentligen. Vi har en större på landet, kanske skulle ta den till stan?


Svar

  1. Det är nog så att det ligger i sakens natur att hundar inte underordnar sig var vi människor vill att dom ska sova. Det finns nog någon poäng med det men jag vet inte vilken!

  2. Det är ju skönast att ligga där det är trångt. Vi har flera tygburar uppställda hemma i olika storlekar. Dom största står alltid tomma. Istället knör border colliesarna in i burarna som är avsedda för dvärpudeln och sheltiesarna. Svans och ben sticker liksom ut… Mycket smart! 😉

  3. Det där med bäddar alltså. Jag köpte en stor fin bädd som kändes lite som en gosig borg med kanter till Nannsan. Men istället var det Ruh som occuperade den medan Nanny la sig på golvet… Men jag tror jag klurat ut att hon inte gillar kanter, för hon gillar att sova på en gigantisk kudde på golvet.

    SV: Ja, vi har gjort en utredning hos Norsholm hos Rebecka Frey som är specialist inom hud. Konstaterad foderallergi med intolerans mot kyckling, nöt, fläsk. Yay oss….

  4. så sött 😀


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: