Skrivet av: toktassarna | 05 december 2011

Dyra leksaker ska de va!

image

Kaia säger att det ska vara dyra leksaker. Denna kostade 1800. Ok, jag fick en jacka på köpet, men en bra leksak var det 🙂 Vi har testkört den på unghundsträningen som idag hade lite manfall, Linnea med Norrie o jag med Kaia lekte o småtränade lite på en upplyst grusplan eftersom Kaia inte är välkommen på HU så länge hon löper.

Med tanke på att Kaia var så himla tråkig igår så hade jag inga större förväntningar på henne men idag kunde hon både leka och jobba för godis. Skönt. Vi tränade väl inte så himla mycket, har inte så mycket vi kan träna ”på bar mark” så att säga. Men vi jobbade lite på handtargeten, att sitta still samt att leka med vetskapen om att det finns godis i fickan. Vilket hon gjorde riktigt bra, även om hon såklart lekte bättre innan godiset kom med in i bilden.

Sen tog vi en timmes koppelpromenad hem genom stan, husse tog bilen o åkte ut till Radioskugga för att sätta på värmen i vattenkabeln, det börjar äntligen bli lite kallare. Kaia gick riktigt fint, fast hon vill ju såklart stanna och nosa överallt. Men hon drar inte så förbaskat längre.

Är rätt nöjd med hennes Back on Track förresten. Hon kan röra sig rätt bra i det, hade det på under träningen och hon kan iaf galoppera i det. 46 var nog precis rätt storlek för henne!


Svar

  1. Haha vad roligt! Jag fick min mammas jackkrage förra helgen. Den är dock inte premiärlekt med än. Men om den är SÅ bra kanske jag ska plocka fram den! 😀


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: