Skrivet av: toktassarna | 30 november 2011

lekfilmer

Vi jobbar på med leken 🙂

 

Japp, hon har upptäckt att man kan få godis när man leker… Vi jobbar på det… Nästa gång ska jag testa ha godis i handen o leka tänkte jag. Men framförallt ska vi leka utan godis inblandat. Och hon är inte direkt lika bra på ”tack” när man inte har godis i närheten 🙂 Ett rejält blåmärke på handen blev facit efter dagens lekstund.


Svar

  1. Det ser jue jätte fint ut med bytena mellan leksakerna! Jätte bra jobbat! Nanny taggar som attans av dina peppande ord och lekljud här på golvet. Haha.

    Fårduttarna var roligare sa Kaia. 😀 Jag gillar att Lovis liksom strömmar förbi helt oberörd, ”jaja låt dem hållas…” Haha roligast var när Signe och Lovis ställer sig i givakt när du tar fram godis och klicker. ”Okej, vi är redo!”

  2. Hon leker jue dessutom när maten finns med i bilden! 😀 Snyggt jobbat! 🙂

  3. Om man tittar på filmerna i mobilen med låg volym låter det ungefär som angry birds 😀 Du leker ganska försiktigt med henne, gillar hon inte om du blir mer fysisk? Terriern i Norrie älskar det.

  4. Linnea, vill du ge mig kurs i våldsam lek? Åtta år med tre kilo Papillon har gjort mig väldigt försiktig….

  5. Inga problem! I andra halvan av fårleksaksfilmen kommer du igång bra och hon ser ut att svara på det med att bli mer intensiv själv.

    Jag försökte filma lek med Norrie för att visa vad han tycker är roligast (”hot”), men mot slutet så laggar ljudet och det har blivit konstiga hack i filmen som gör att det ser klippt ut. Jaja… http://www.youtube.com/watch?v=1g0izrXPz1Q


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: