Skrivet av: toktassarna | 14 november 2011

mera Manners Minder

Tog ett litet träningspass till på kontaktfältsbrädan idag, har lite svårt att hitta ett bra ställe för filmkameran när jag vill ha brädan ner från soffkanten så allt kom visst inte riktigt med… Men hon är riktigt duktig tycker jag, även om hon misslyckas ibland så kommer hon o gör om och gör rätt. Och dessutom slipper jag neja och ha mig för att hon inte ska stjäla belöningen. Nästa gång måste jag testa om hon går på ”varsågod” eller på ljudet från Manners Mindern, jag är lite snabb på att trycka på knappen ser jag!


Svar

  1. Jag som tyckte att du kunde testa Malins tes om att kontaktfältet bara tar 5 minuter att lära in =) Det tyckte jag lät så lovande.. hehe

    Men det ser väldigt bra ut i alla fall!

  2. Jag har fått höra att man inte ska låta hunden gå uppför uppfarten, vända och gå ner, utan gå upp vid sidan eller lyftas upp när man tränar kontaktfälten för att hunden inte ska börja springa upp igen på hindret från fel håll efter en nedgång och dra på sig en disk. Har du något tänk kring det? Överdriven paranoia, bra rekommendation?

    Ju mer jag ser av agilityfilmer, desto mindre vågar jag börja med grunderna på egen hand känner jag 😀

  3. Vi kan prata om det på måndag Linnea, påminn mig!


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: