Skrivet av: toktassarna | 31 oktober 2011

hundvakter värda sin vikt i choklad!

Inatt kom vi hem efter en helg i Rom. Lovis lämnade vi i Linköping hos Ida och Kezo. Det hade gått bra och vi fick rapport om att hon må vara liten men hon springer fort 😀 Kaia och Signe fick bila ner med oss till Göteborg och lämnades där hos syrran och hennes sambo. Det verkar åxå ha gått bra. De hade bestämt att inte ha hundarna i soffan. Fem minuter senare satt de i soffan ”för det är ju viktigt att de trivs”. Fint 😀  Kaia hade fått springa i havet och leka med basenjin Harry, vilket jag säkert tror att hon uppskattade mycket.

Bra hundvakter är verkligen värda sin vikt i guld, eller i choklad, som vi hämtade hem åt dem från Rom. Ja, inte hela vikten precis, det hade vi nog inte fått ta med oss på Ryan Air, men iaf, det är värt MYCKET att kunna lämna hundarna och slappna av. Skönt att man har hundar som inte är så himla svåra att lämna bort heller, även om jag nog ofta ser Lovis som ganska problematisk så är hon ju så liten…. Hade varit värre om hon hade vägt 35 kg istället för 3,5 😀


Svar

  1. Det var bara trevligt att få ha henne hos oss en stund 🙂 Även om nog Adde tyckte att hon var lite väl liten.. Han var rädd att han skulle trampa på henne.

    Men jag håller med dig! Det är bra med hundvakter som fungerar. Speciellt när man har fler hundar tyckte jag det var lite bökigt. Många kan tänka sig att passa en hund, men inte lika många är sugna på fler..


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: