Skrivet av: toktassarna | 26 oktober 2011

Kaia börjar bli stor…

Ja, inte bara i centimetrar, för det börjar hon åxå bli, hon är under 43, men inte mycket under… Blir åtta månader om en vecka. Men hon börjar bli stor på andra sätt, hon behöver inte längre gå ut direkt när man vaknat utan hon kommer upp i sängen och myser en stund. Hon äter vuxenfoder o inte bebismat längre (fast fortfarande tre gånger om dagen). Hon går med på promenaderna som en vuxen hund nu. Men löpet verkar inte riktigt vara på gång än, iaf inte enligt Ayax som vi träffade idag. De lekte mest, hon var inte så intressant att nosa på. En av hennes syrror har börjat löpa iaf så jag hoppas det är på gång.

Tovåldern har börjat, åtminstone lite på höger bak. Fattar inte vad hon gör med det benet, men det är ALLTID nån tova där.

Lång är hon förresten åxå. Täcket i stl 45 cm hann hon växa ur innan vi använde det… Har köpt ett nytt täcke som är 50 och det sitter nog bra bara man bortser från allt fluff som sticker ut på rumpan 🙂 Inte för att hon egentligen behöver nåt täcke, pälsen är ju ordentligt tjock nu. Men det kan vara skönt när det regnar att inte ha ett gäng blöta hundar i soffan när man kommer hem 🙂

I morgon ska Kaia och Signe åka iväg på kollo ända till Göteborg där min syster med sambo ska ha hand om dem medan vi är i Rom. Lovis får vara kvar i stan hos Ida och Kezo.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: