Skrivet av: toktassarna | 02 oktober 2011

Kaia sju månader, stopp och väx!

Idag blir Kaia sju månader och det är dags att sluta växa 🙂 Nu är hon nog nästan 42 cm hög, så hög som jag hade tänkt att hon skulle bli (hon kan få öka en halv centimeter när hon breddar sig). Visserligen verkar ju reglerna säga 45 cm from nästa år, men jag vill ändå att hon ska vara 42,5… Nåja, det är inte så mycket jag kan göra åt det ändå, bara hålla tummarna och ha hjärtat i halsgropen när hon mäts…

Vi har varit ute i Radioskugga över helgen. Ett tag gnällde ju Kaia i bilen när vi åkte dit, fast det lärde vi henne att man inte fick (bilen stannade när hon gnällde och körde när hon var tyst). Idag YLADE hon när vi åkte därifrån. Ett riktigt ledset AOUAOUAOU. Hon vill nog att vi ska flytta dit. Men det vill ju inte jag… Fast jag förstår att hon gillar det. Gården är stor och dörren står alltid öppen, hon har en favoritplats på dörrmattan där hon ligger och spanar ut när jag är inomhus, är jag utomhus rejsar hon gärna omkring, under bastun är visst ett annat favoritställe.

Ser ni trädlådan ovanför hennes rygg? Nej, det är knappt. Nu är det iofs lite päls i vägen, men den är 43 cm hög…

Vi lekte lite med Pygmy Puffen


Svar

  1. Jag håller verkligen tummarna för att hon ska stanna på 42!!! Själv går jag och funderar på om Ayax kan ha sjunkigt något eller inte… :S Gillar inte ovissheten….

  2. Immer har inte växt mer än 0,5 cm sen han blev 8 månader och peppar, peppar, verkar han ju stå still nu. Men det känns ju inte som om man kan andas ut förrän de är två år… Kan du förresten mäta in honom någon kväll i den här veckan?

  3. Meijsan växte också 0,5 cm från åtta mån!

  4. Fina bilder! 🙂

  5. Hehe, kommer Kaia hamna under trimmern till inmätningen? 😀

  6. Det r mycket mjligt, fast det blir nog till sommaren, fr att slippa fstingar och blt pls som aldrig torkar…

    ________________________________


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: