Skrivet av: toktassarna | 17 september 2011

KM på LBK

Årets KM blev en jättesolig och fin dag. Helt ok att ha solglasögon alltså, något jag hade haft även om det varit moln 🙂 Jag opererade nämligen mina ögon i torsdags och är något ljuskänslig just nu. På torsdagkvällen var jag på instruktörsmöte, inomhus, kvällstid, med solglasögon… Det var alltså INTE för att leka cool!

Jag dömde och tävlade samtidigt, som det brukar vara på KM 😀 Lovis var först ut i smallklassen o gjorde ett riktigt fint lopp, men trasslade in sig runt näst sista slalompinnen. Jag körde om hela slalom och fick därför fem fel och en usel tid. I agilityloppet strulade slalom igen, på samma ställe så att säga, i hopploppet var det sista pinnarna, i agilityloppet första pinnarna. Det är ju lite backigt på planen, kanske stördes hon av det, jag vet inte? Hur som helst kommer man inte långt på 10 fel 🙂 Handlingsmässigt gjorde hon dock två bra lopp och hon är ju vansinnigt rolig att springa med, tar i allt hon har!

Kaia däremot är inte vansinnigt rolig just nu… Drar åt alla håll, studsar, kastar sig över folk, över hundar (som hon känner, andra är hon väldigt försiktig med) osv. Men hon blir ju inte bättre på att vara med om hon inte får vara med så det är bara att bita ihop och härda ut genom den här fasen tänker jag… Hon fick springa nån minut eller två med Onnie och nu har hon däckat på vardagsrumsgolvet.

I morse tränade vi förresten puppy yoga med frukosten vid halv sju… Hade först svårt att få henne att klättra på mig, i vanliga fall går ju all träning ut på att INTE göra just det. Men när hon väl förstått att jag VILLE ha hennes tass på min arm (som jag fick lägga ner på golvet) så gick det ganska fort. Att påstå att hon kan det är nog att ta i, men hon kan sätta upp tassarna på min arm och hon kan ta godisen under armen utan att ta ner tassarna.

Stort grattis till alla deltagare på KM, det var en RIKTIGT rolig dag, både med bekanta och lite nya ansikten!

Resultaten hittar man i LBKs agilityblogg


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: