Skrivet av: toktassarna | 25 augusti 2011

veckans bana

Efter två veckors stillaliggande var det idag dags för första agilityträningen, veckans bana på HU. Först var vi bara tre o byggde men det droppade in några till när vi typ var klara. Jag körde först ett varv, nollade o gick hem o nu är jag heeeelt slut 🙂 Det var en ganska enkel men trevlig bana från Dania Cup. Lovis kändes glad o rolig men inte direkt snabb… Tycker att jag får vänta på henne överallt. Dessutom kraschade hon lite i däcket igen, precis som i Söderköping…

Men glad var hon och OJ vad hon kampar! Jag tycker att Kaia börjar få ganska bra kamplek men det är inget emot viljan hos Lovis, hon morrar som en tok o sliter allt vad hon kan.

Kaia har dock lekt här utanför på gräsmattan, fast vi lekte springa efter boll. Hon var rätt duktig på det även när hon fick godis som belöning. Grannungen kom och ”hjälpte” till och det är ju inte dumt att få lite barnträning samtidigt som man tränar lek. Nu på kvällen fick hon och Signe åka med husse till Radioskugga för att lämna lite grejer medan Lovis o jag hade lite kvalitetstid.

Lunchpromenaden blev en timme i Vallaskogen tillsammans med Johanna och hennes mmm 🙂 Trevligt, jag behövde verkligen sällskap idag o det gjorde visst Johanna med. Perfekt!


Svar

  1. Verkligen! Kul att tjejerna lekte lite idag! Hon är för go pippin!


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: