Skrivet av: toktassarna | 24 augusti 2011

kreativa Kaia

Att Kaia är ganska kreativ o pysslig när de är ensamma hemma har vi lärt oss. Vi har blivit ganska bra på att ställa undan saker som hon inte ska ha och att ta bort allt som är ätbart framförallt. Men dagens aktivitet slog priset!

När jag kom hem hittade jag targetstickan till Manners Mindersen på hallmattan. Hmm…. Den förvaras i en väska med dragkedja i en garderob, som jag iofs lämnat dörren öppen till… Mitt på vardagsrumsgolvet stod Manners Mindersen. Helt intakt, hon har inte lyckats öppna den. Däremot har hon lyckats hämta väskan i garderoben, tagit med den ut, öppnat dragkedjan (det visste jag iofs att hon kunde…) och fått ut maskinen ur väskan, ståendes! Hade den ramlat på sidan hade den nog gått upp o allt mat som fanns i hade ramlat ur. Men nejdå, den stod så fint på golvet!

Först hittade jag inte fjärrkontrollen o blev lite orolig att hon ätit upp den, men jag hittade den i hallen sen. Puh. Men nu förstår jag varför det låter så mycket på Audacity när jag spelar in dem!

Nu har jag varit i Vallaskogen på lunchpromenad. Det är trevligt att gå där, det är bra terräng och det finns jättemånga stigar att virra runt på, många ganska oanvända så att det nästan blir som att gå mitt i spenaten. Kaia fick sen delar av sin lunch instoppade i kongen o nu hoppas jag att hon inte hittar på nåt bus där hemma 🙂 Jag jobbar ju två korta pass om dagen med rejäl lunch mellan.


Svar

  1. Haha vilken cool valp! Tur att ni har valpsäkrat hemma! .)

  2. Hahaha, kreativ valp minsann!! Dyr leksak hon valt att leka med också… 😉

  3. Man måste ju beundra en sådan företagsam valp. Hejja Kaia!!!

  4. haha, vilken gullig valp du har! 😛 Kreativ om inte annat 😛 Snart flyttar jag till Valla, då får du säga till om du är intresserad av sällskap på lunchpromenaderna 😛

  5. Tur att det ”bara” var targetstickan.. Härom natten gav sig Drömma på att gnaga på en kontakt som satt/sitter i vägguttaget 😦 Gnagade vääääldigt mkt på den, det dumma är att vi inte kan dra ur den då den går till både nätverk och massa annat… Vi har nu hägnat in den med kompostgaller, men det dröjer nog länge innan hon flyttar på det…

  6. Smart Kaia;)

  7. Haha, sötnos! 🙂

    Kaos är också påhittig, om än inte på den nivån. Men tugga på saker är förstås en höjdare. Sladden till min plattång, som brukar ligga intill dörren, är kort… Brukar lämna framme lite pappersförpackningar med lite godisbitar i när de är ensamma så har han lite att pyssla med. Vanligtvis kommer jag hem till finfördelad kartong.

  8. Kaia får en del av sin frukost instoppad i kongen innan jag går till jobbet men den räcker nog inte riktigt till lunch….


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: