Skrivet av: toktassarna | 14 augusti 2011

fortfarande sjuk

Det visade sig vara lunginflammation som jag dragit på mig så jag är fortfarande ordentligt sjuk. Nu har jag dock fått medicin och känner väl att det är på väg åt rätt håll, även om jag sov hela dagen igår. Husse är iaf hemma så hundarna får gå i skogen och inte bara rastas på gården, vilket både de och grannarna nog tycker är bra…

Valpen får verkligen träna på att slappna av när inget händer och i stort sett så är hon väldigt bra på det. Lite lekryck får hon och eftersom de andra åxå är så understimulerade så ställer de upp och leker… Gärna i sängen, PÅ mig… Inte alldeles uppskattat, men det går ändå över hyfsat snabbt. Hon har fått mycket mer gratismat än vanligt, eller maten bara instoppad i en kong. Men liiite träning orkar jag med, enkla saker som lådträningen tex. Jobbar mycket med baktassarna.

Och sen kanske det är så att man verkligen borde träna lydnad med en hund som verkar ha skiftena i fjärren i sig helt naturligt? Stå-sitt vet jag inte hur hon gör, men alla andra skiften gör hon av sig själv med baktassarna låsta…

Blev förresten lite nojig över att hon var lika hög som soffan så jag var tvungen att mäta henne igen men hon är fortfarande inte över 40 cm, hon är väl typ 39,9 kanske. Känns ändå ganska bra, 5,5 månader gammal.

Hm, ett inlägg som nog blev ungefär lika snurrigt som jag känner mig. Återgår till livesändningen från NM. Sverige har redan fler medaljer än förra året o de har chans på ett par till, känns bra!


Svar

  1. Trist att det var lunginflammation:(… Ja, varför inte en sidåkarriär till agilityn med lydnad;) Bara tacka & ta i mot gratis låsta bakben:)
    Stort Krya på dig!


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: