Skrivet av: toktassarna | 24 juli 2011

en trip till Motala

Istället för att sitta hemma o inte kunna stänga av NRK på hela dagen bestämde jag mig för att dra iväg till Motala o träna lite tillsammans med Emmeli, Marlene och Mia. Så mycket träning blev det tyvärr inte, Lovis var tokhalt på höger bak när hon hoppade ut genom dörren 😦 Bara pep o ville inte stöda på det alls. Stoppade ändå in henne i bilen och efter en timmes bilresa så var hon inte ett dugg halt, men nån agility fick hon inte springa. Signe, hon springer ju inte längre och Kaia, hon kan ju lixom ingenting 🙂 Men det var trevligt ändå!

Emmelis Vimse är en månad äldre än Kaia o det var roligt att se vad han kunde o hur de tränade. Kaia fick testa lite på att kliva över pinnen som låg på marken, klick och kastad leksak. Det fick mig att verkligen ta tag i det här med lekandet… Middagen tränades nyss upp med kamptrasan i ena handen och godis i andra. Om hon inte kan se leksak som jackpotbelöning så vill jag iaf att hon ska se lek som ett sätt att sedan få godis. Och i slutet av passet kunde hon ta i trasan trots att jag hade öppen hand med godis i. (dessutom var hon gullig nog att hämta apporteringspinnen ett par gånger åxå, när hon inte visste vad hon skulle göra. Den släpper hon inte även om jag tar emot den med öppen godishand, men hon tyckte det var jäkligt svårt att äta samtidigt som hon hade pinnen i munnen…)

Vi ska såklart fortsätta att bara leka o leka o leka åxå, men det jag vill få till att att hon KAN leka även när det finns godis närvarande. Precis som ju både Malin och Yvonne påpekat… Men det har inte känts som att det varit möjligt alls, förrän nu när hon knäckt apporteringskoden. För den har hon verkligen knäckt, igår kom hon med en skruvmejsel, en tumstock, en handske och pinnen, utan problem.

Efter träningen gick vi en sväng i skogen, Kaia lekte så fint med Vimse o jag tror att även Molle tyckte att hon var okej trots att hon är en hårig schapendoes 🙂 Däremot hittade vi inte så mycket svamp som vi hade hoppats, men skogen var perfekt att gå i, mossig och fin!

Tack för en trevlig eftermiddag tjejer!


Svar

  1. Tack detsamma det får vi göra om! Nästa gång kommer vi till er så Kaia kan vara trött en liten stund när ni kommer hem om det är närmare 😉


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: