Skrivet av: toktassarna | 03 juli 2011

Kanonsabotören

Kanonsabotören dag 1 dömde jag. Först min ”drömbana”, den jag drömde fram 🙂 En hopptrea som blev riktigt rolig. Sen dömde jag 110 largeagilityettor åxå och det var lite segt, banan var dessutom lite svårdömd för mig, jag tyckte inte att jag hann se allt jag ville se.

Lovis tävlade med Johanna eftersom Eva-Marie var sjuk. De har tränat tillsammans några gånger men Lovis var nog lite tveksam ändå. Hon diskade sig i båda loppen men såg dessutom seg ut och hoppade inte så bra. Var lite fundersam men bestämde att starta henne själv idag ändå.

Idag hade jag med Kaia och Lovis. Kaia har varit en superhund! Minglat med folk och hundar men samtidigt haft stort fokus på mig. När kanonen smällde hoppade hon till men fortsatte sen att bjuda på ligg eftersom jag passade på att ge henne lunchen ett par minuter före kl 13. Vi hade gått en bit bort men smällen hördes ju såklart ändå. Lovis brydde sig inte alls…

Lovis båda lopp blev disk idag med men helt klart mitt fel, även om hon åxå gjorde lite fel… Agilityloppet var en riktigt lätt bana men med lite klurig slalom. Jag ville bakombyta men då höll hon inte för det utan gick ur. Sen hamnade jag fel efter slalom o skickade henne på fel hinder.

Hoppklassen var en skitsvår och jätterolig bana. Allt gick kanonbra, utom att jag helt plötsligt tänkte ”här hinner jag ju snurra runt” och därmed skickade henne rakt på däcket igen… Klantmatte, håll dig till planen! Sen ramlade hon ur slalom när jag ville lämna henne och inte stödde henne öht. Med stöd gjorde hon det fint på andra försöket.

Nu ska vi semestra och simträna en vecka, sen är det på’t igen i Fagersta på måndag om en vecka!


Svar

  1. Nu har jag skickat klickers och diplom 🙂 Hoppas ni får dem redan i morgon! Lycka till i Fagersta, ni är bäst!


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: