Skrivet av: toktassarna | 10 juni 2011

men Lovis då?

Det är jäkligt mycket valp i bloggen säger Lovis… Och det är det ju såklart. Jag vill skriva ner o komma ihåg allt som händer nu, för det händer MYCKET!

Men Lovis gör ju en del hon med. Det är SM om en vecka och Lovis känns så himla bra i kroppen nu. Jag måste erkänna att det blir lite mindre promenader efter att valpen gjorde intåg i flocken, det är inte alltid jag kan lämna henne för att gå med de stora. Men vi kompenserar det genom att simma en hel del. Hon simmar 15-20 minuter, fast hon går ju upp på rampen emellanåt.

I onsdags körde vi agility på BK. Vi körde banan som jag ska döma på i morgon i Bro-Håbo så nu har jag både testkört och testdömt. Lovis fick en vägran på samma hinder båda varven, men kändes annars kanonbra!

Igår åkte gamla Papillone Stars till Nykvarn (tack för lånet av bana!) o vi körde Kenthbanor i full fräs med ett gäng lyckliga Papilloner. Riktigt duktig hund, hon är så jäkla härlig att köra med!

Kaia minglade runt med både folk och hundar och hon är så trevlig så. Fick dessutom lite bra burträning då en trött valp kunde vara i buren medan jag körde med Lovis och få godis instoppat mellan gallret.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: