Skrivet av: toktassarna | 08 juni 2011

om man vill trötta ut en valp…

Om man vill göra en valp riktigt trött kan man tex ta med den till Valla när de andra hundarna ska simträna. Kaia gör alltså ingenting medan de andra simmar, hon traskar omkring, går upp på rampen, tittar på, leker lite med de leksaker som inte ligger i poolen o sen brukar jag passa på att duscha henne åxå när man ändå har ett bord och hon ändå hunnit bli rätt blöt av att vara i poolrummet. Om man gör det sover valpen sen gott väldigt länge.

Eller så kan man ta med henne till klubben o låta henne leka med Tip på agilitybanan medan vi bygger bana (hon sprang självmant genom den blåa böjda tunneln!) o sen omväxlande ligga med Signe i buren eller vara ute o leka lite med kaninskinnspipen (tack Ingerid, hon älskar den verkligen!) medan Lovis o de andra SM-kvalade i klubben tränar bana. Då sover hon jättelänge när man kommer hem 🙂 Hon kunde åxå träna lite, både sitt och mellan, samt lite lite stadga i sitt. Duktiga valpen! Men mest tränar vi på att kampa och leka på plan. Det känns viktigast just nu.

Fast häromdagen tyckte hon att bentillgången var lite dålig så hon tog saker i egna tassar och öppnade hundrapacket med småben… Snart snart kommer vi att lära oss vilka saker som måste plockas undan 🙂 Vi har redan blivit mycket bättre på att stänga in våra skor i garderoben. Det är så jobbigt att leta rätt på dem varje gång man ska ha dem…


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: