Skrivet av: toktassarna | 17 mars 2011

duktiga ensamma hundar

Spelade in hundarna för första gången på länge, Daniel har haft headsetet på jobbet. Har varit ganska lugn, tycker jag märkt en attitydändring hos Lovis och hon ligger kvar i bädden eller sängen när man kommer hem, verkar inte alls stressad. Och mycket riktigt, väldigt lugnt här hemma!

Jag lade mikrofonen utanför arbetsrummet eftersom hundarna ibland är i sovrummet, ibland i arbetsrummet (det sitter ett galler i lilla hallen så de inte kommer ut till resten av lägenheten) och alla rörelser på linjen är skrammel när de gått förbi mikrofonen, inga skall. Så himla skönt om vi kommit tillrätta med det här ordentligt innan valpen kommer hem! De har radion på som sällskap och det gör nog att de inte hör saker som händer i trapphuset och då finns ingen anledning att skälla längre..


Svar

  1. Vad skönt att du fått bukt med det. Tänk om vår granne kunde läsa din blogg och inspireras, men vad gör de istället? Jo köper tar över en skällande hund till så nu har vi två bedårande men irriterande russlar till grannar 😦


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: