Skrivet av: toktassarna | 03 januari 2011

hur ska 2011 bli?

Jaa, hur ska 2011 bli?

Signe: ska fortsätta vara en pigg pensionär, fyller 10 år denna månad. Förhoppningsvis lyckas vi hålla urinstenen borta så hon slipper fler operationer. Vi ska åxå hålla de tänder hon har kvar snygga så hon får behålla dem… Träningsmässigt har vi inga resultatmål alls, hon ska hållas i fysisk form, nåt som är lättare sagt än gjort, men även om hon är rund om buken är hon faktiskt rätt pigg så jag ska försöka att inte tänka på det för mycket.

Lovis: Vi ska NJUTA av allt vi gör. Hon är en fantastisk hund att träna och tävla med, hon ger alltid allt hon har. Det är ren och skär LYCKA när hon får springa. Konkurrensen ska vi sluta tänka på… Drömmålet är att vi ska uppnå titeln AGbrons. Vi har två nollor kvar i både hopp och agility för att nå dit. Beroende på hur mycket vi kan tävla bör det inte vara omöjligt. Vi ska åxå jobba på att klara av att vara tyst och vänta när det inte är hennes tur… Det kommer vi att ha nytta av senare… Blir 8 år i sommar.

Matte: Ska hålla sig i form 🙂 Ska inte döma mer än en tävling i månaden. Ska jobba på att hålla sig uppdaterad i handlingssystemen trots att jag nog inte kommer lära in så mycket nytt med Lovis  så hon slipper bli förvirrad (eller är det ett bra sätt att motivera sig till att träna mer?) Ska tävla när det känns roligt. Ska njuta av livet och hundarna. Ska nog hålla nån kurs på BK. Ska umgås med mina bästa hundiga vänner både på träningsplanen, i skogen och på tävlingsbanorna. Och hänga på torpet ute i skogen med underbaraste sambon…

Valpen: Ska bli till, först och främst 🙂 Förhoppningsvis födas i mars… Bli en tik… Få ett namn… Och komma hem så snart det är logistiskt möjligt. Sen ska vi mest leka. Och springa fort. Och sitta still. Och bli rumsren, gå i koppel, miljötränas och socialiseras, allt sånt där som såklart måste göras. Och så inte växa så förfärligt mycket, väl?

(bilden helt enkelt stulen från min blivande uppfödares sida…)


Svar

  1. Ett år att njuta av helt enkelt 🙂

  2. Klokt val att bara döma en gång i månaden, då hinner du med allt det andra också! 😀 Jag håller verkligen tummarna att det blir en liten tikvalp som flyttar hem till er.

  3. Ett helt underbart valpår hoppas jag att det blir!


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: