Skrivet av: toktassarna | 05 december 2010

årets enda rosett?

Tror jag fick årets enda rosett igår på årets sista tävling 🙂 På Gotland valde vi choklad istället för rosett ju… Men igår fick vi både rosett och en rejäl hink kex med oss hem från Valla! Lovis kom trea i agilityklassen, det var en rak men helt ok rolig bana, jag tryckte inte på så särskilt utan sprang bara och njöt av att köra agility med henne, världens underbaraste lilla hund! Banan hade gott kunnat få vara dubbelt så lång 🙂 Eller inte, lite flåsigt att komma i mål, stoppa i lilla hunden lite kassler och sen stoppa lilla hunden i buren för att bonda lite med Asko vars matte var för förkyld för att orka springa… Kanske hade varit smartare att springa med Asko först så jag verkligen hade ork i benen, men då hade istället Lovis uppvärmning blivit lidande…

Asko sjabblade jag bort ganska tidigt, jag missbedömde helt enkelt hur nära honom jag faktiskt måste vara så vi missade ett hinder, sen blev han lite klistrig o fundersam på vem jag var egentligen så vi missade ett till. Och sen tog mutan som han fick innan slut för han bara stannade och tittade efter matte 🙂 Fast när han kom igång igen var det rätt bra tryck under tassarna och jag var noga med att få slalom rätt iaf.

Lovis o jag stannade inte till hopploppet utan vi åkte istället till Radioskugga med husse och Signe (som var på andra äventyr medan Lovis o jag traskade till Valla och tävlade). Radioskugga var mysigt och värmen håller man ju uppe genom att skotta! Det är ganska långt från vägen upp till huset när man ska skotta sig upp i skenet av bilens lyktor bara… Men helt klart värt det, god mat, TV-kväll framför brasan och så en natt under varmt täcke i kallt sovrum och alldeles knäppyst och mörkt. Sover så underbart bra då! Nu är batterierna laddade inför slutruschen innan jul!


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: