Skrivet av: toktassarna | 02 november 2010

varde ljus?

Det har blivit mer och mer tydligt att det verkligen behövs lampor på agilityplanen på LBK. Det gick väl an förr när det var en handfull aktiva men nu när det är två fulla dasslock till nävar med aktiva som tränar behövs den extra tid på året som lampor skulle köpa oss. Och den extra tiden på kvällen… Som det är nu avslutas våra kurser i början av september och redan då får folk flexa ut från jobbet för att hinna dit medan det är ljust. Dessutom måste vi lämna flera dagar i veckan för träningstider, istället för att man skulle kunna ha nån kurs till i veckan och träna efter kurstid.

Våra hinder har redan flyttat till ridhuset och de kommer inte att komma ut igen förrän det är ljust. Det gör att vi nu kan träna EN gång i veckan. Det är inte mycket när man är typ 5 SM-deltagare, en landslagsdeltagare och MÄNGDER av nya engagerade aktiva personer som behöver träningstid.

Nej, ljus måste vi ha!

Så alla agilityaktiva som kunde kom på medlemsmötet ikväll. Har aldrig varit på ett så välbesökt medlemsmöte 🙂 Det var väl kanske lite upprört ett tag, jag har en tendens att hetsa upp mig själv över sånt här ganska lätt 🙂 Men jag tror ändå att jag lyckades säga allt jag behövde säga och avbröt bara andra några få gånger… Och det kändes rätt positivt till att det faktiskt ska gå att få upp lysen. Och faktiskt att det kanske redan finns en del pengar i klubben till det. Nu ska vi i sektorn begära in offerter (och det fanns nån i klubben som var duktig på sånt och kunde hjälpa oss!) och jaga sponsring så att vi verkligen får BRA lysen.

Dessutom kan ju vår inhängnade agilityplan användas för tex valpkurser under vinterhalvåret när vi inte kan träna pga halkan.

Skulle vilja skicka ett tackmail för att folk slöt upp så bra. Men jag har visst skickat typ 17 mail till vår lista idag (inte bara om lampor…). Och så MÅSTE vi ju se till att så många som möjligt går på årsmötet åxå, trots att det är samtidigt som HU har klass II-tävling i Valla och själv är jag i Vara och dömer…


Svar

  1. Jag hade fått i uppdrag att medverka på ett styrelsemöte på vår klubb, för att berätta om att vi agilityfolk önskade oss en egen plan (krävs dränering, nya lysen osv). Jag var laddad till tänderna och beredd att fightas för min sak. Men styrelsen var enbart positiv! 😀

    Kul att ni får lysen, det är ju nästan en nödvändighet! Jag tror att man kan använda gamla telefonstolpar till belysningsstolpar. Borde ju vara billigare än att köpa nya stolpar.

  2. Starkt jobbat med bakgrundsfakta!
    Trots att det ibland kändes lite negativt, tycker jag ändå att när folk fått tänka lite så verkade de flesta hyfsat positiva. Sedan skadade det ju inte med så många agilityintresserade – det visar ju att intresset finns. Kul! 🙂

    Bra om informationen om årsmötet (tid och den viktiga frågan!) sprids i god tid, med många påminnelser på många olika sätt och till så många personer som möjligt. Då ska nog detta gå vägen tror jag!

  3. Toppen att ni förde alla agility-aktivas talan. Jag var tvungen att vistas på sjukhuset men hölla alla tummar för er (oss?).


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: