Skrivet av: toktassarna | 17 augusti 2010

bye bye SM…

Lovis är halt. Hon haltade ju nån dag på höger bak efter att hon ramlade ner från rauken på Gotland men nu är hon halt på höger fram. Hon verkar inte ha direkt ont, hon undviker ingenting och hon är så gott som normal på promenader, men hon avlastar höger fram när hon står stilla (tex när hon äter) och hon haltar tydligt ibland. Blev alltså inget tävlande i Bollnäs i helgen utan luvan fick stanna med sin favoritSimon i Stockholm medan Papillone Stars försökte klara sig utan henne (vilket de tyvärr inte gjorde…). Och det blir inget tävlande under resten av hösten heller. Veterinären hittade inget galet fel, men halt är hon ju, dvs hon fick Rimadyl. Och Rimadyl har karens ända till slutet av september. Och sen är det bara inomhustävlingar och det springer ju inte vi längre för då blir hon halt igen….

Nu hade jag väl kanske lite gett upp SM-kvalet ändå, med tre hoppinnar kvar känns det lite tufft när det bara är en månad kvar att tävla. Men det är fruktansvärt tråkigt att inte tävla nåt mer alls i år. Antagligen blir det inga lopp förrän i april-maj nästa år. Och då vete fan… Mitt primära resultatmål med Lovis nu är att få till de nollor som saknas för att få AgIfs titel AGbrons. Det saknas två nollor i varje klass. Det ska väl inte vara omöjligt om hon blir stark nog till våren.

Resten vill jag inte tänka på just nu. Jag ska bara minnas känslan efter våra kanonlopp under Bergslagsveckan.

Prinsessan på ärten


Svar

 1. Huff… God bedring til Lovis!

 2. Usch vad tråkigt! 😦 Hoppas hon piggar på sig efter vila så att ni kan tävla ordentligt nästa säsong.

 3. Men å vad tråkigt att höra! Lilla Lovis som är så rolig att se på agilitybanan! Förstår att det känns eländigt nu 😦 Håller tummarna för att hon blir frisk fort!

 4. Vad tråkigt att läsa! Och vi som tyckte hon blev lite bättre på söndagen, vi håller tummarna för att hon blir helt bra snart!

  Krama om henne från oss alla.

 5. Jobbigt med hältan! Hoppas det går över fort så att ni kan tävla snart igen.

 6. Nej va trist!
  Hoppas hon bättrar på sig snart
  kram

 7. Fy vad tråkigt! Jag är i ssamma situation, Troll har varit halt sen i lördags och blir inte bättre, så jag ska till Marie på måndag, men måste nog okcså sätta in Rimadyl.. 😦

 8. åhh nej! Lilla tovis! Håller alla tummar för att hon blir bra igen!

 9. Nämen fy vad tråkigt!! Hoppas verkligen att hon slutar halta snart och att hon vilar sig i form så att ni får köra så det ryker till våren.

 10. Vad tråkigt 😦

 11. Neeeej! Vad tråkigt… 😦

 12. Stackars lilla Lovis och dej 😦
  Det är sååå skoj att se ditt lilla yrväder på banorna. Tuva hälsar

 13. Hoppas hon bättrar på sig fort. En riktigt söt liten tjej du har.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: