Skrivet av: toktassarna | 01 augusti 2010

Gotland

Lovis har tävlat klart på Gotland nu, hon fick springa med Eva-Marie eftersom jag dömer alla dagar. I fredags gjorde de en dubbelnolla där agilityloppet räckte till en femteplats och en stor chokladkaka istället för rosett! Smaskens! Hopploppet var det många som nollade och där blev den en 14 plats.

Igår blev det galet lite var stans, i hopploppet hörde Lovis fel på ”Lovis” och ”fram” vilket hon gör ibland 🙂 Hon drog på som fan, fast på fel hinder 🙂 Stackars E-M blev alldeles chockad 🙂

Idag körde Lovis på min bana, som nog inte riktigt hade passat henne ändå, men lite tok i slalom så finns det ingen chans till pinne ändå… Agilitybanan såg ut som en riktig Lovisbana och det var det visst, en fin nolla igen! Så tre nollor får vi vara nöjda med!

Lovis nya favoritperson Simon (hussen i E-Ms flock) har filmat alla loppen så de kommer de kommer! Men inte idag, jag sitter i tältet med Daniels dator och Radioskuggas uppkoppling 🙂 Lyx att sitta och surfa såhär från ringside, så skulle man ha det jämt!

Fast jag tror Lovis kommer att bli en agilityhund nästa säsong… Alltså, vi skippar hoppklasserna, kanske startar vi inte ens i dem… Hon tycker att agility är vansinnigt roligt men i hoppklasserna är det så många höga hopp och hon har sett lite matt ut mot slutet av banorna. I agilityklass däremot är hon helt galen och bara öööökar farten över balansen!

I övrigt visar sig Gotland från fina sidan, vi äter gott på kvällarna och solen lyser. Tävlingarna är slut efter att jag dömt några klasser till i eftermiddag och sen stannar vi till tisdag, vi ska väl åka en sväng till Fårö tror jag.


Svar

  1. Nu finns Lovis lopp på youtube och på en blogg nära dig 🙂 Gjorde liten special-cut på starterna 😉


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: