Skrivet av: toktassarna | 11 juli 2010

Bollebygd

Om jag hann bli lite orolig för Lovis avsaknad av fart på SSBK är den oron över nu. Vi tävlade i Bollebygd igår och det var inga fel på farten! Dock var det fel på typ allt annat 🙂 I första loppet stack hon från mig direkt i starten och tog däcket innan hon behagade svänga tillbaka till mig. Nu var det iofs inte nån bana som vi ändå hade kunnat ta pinne på eftersom den innehöll två rakor över nästan hela planen, men alltså, så galen hund! Vi diskade oss typ tre gånger till innan vi kom i mål (över fel hinder…).

Agilitybanan var roligare,  inte lika rak. Visserligen är det roligt att springa rakt, men Lovis korta ben räcker ingenstans då… Men vad hjälper det när hunden drar som en idiot rakt fram efter balansen och tar en tunnel på vägen till nästa hinder 🙂 Nåja, hon hade roligt, sprang som en vettvilling, gav allt på upploppet ända ut till kattmaten och drog sen ner till ån på mitt ”ska vi bada?” 🙂 Härliga lilla hund!

Hur som helst så var tävlingen riktigt trevlig. Den låg dock på samma helg som Bjuv så antalet starter var inte så stort. Fast det var skönt tycker jag, jag åkte strax efter 12 och det blev bara varmare och varmare medan jag körde norrut… Jag hade vänt på bilburen och hade baksätet nerfällt så jag kunde se Lovis i backspegeln så jag var säker på att hon inte var för varm under färden. Vi stannade till på Sharpman i Mjölby och det var som att gå ut i en vägg av värme när man öppnade bildörren.  Så vi bara sprang igenom Sharpman, köpte ett par skor, rastades lite kvickt utanför och stoppade sedan in oss i den svala bilen igen… (Sharpman är en häst- och hundbutik, Lovis var alltså med inne i butiken, inte kvar i bilen…)

I Linköping plockade vi upp A-team och åkte direkt ut till Radioskugga, vårt torp 🙂 Hade en sån där fantastisk kväll med vänner, god mat och livliga diskussioner långt in på småtimmarna. Hundarna fick bada (ja, Lovis iaf…) och äta lite ben som vi köpte på Sharpman. Nolia erbjöd Lovis kex som hon vågade sig fram för att ta!

Lovis tigger vid lunchen


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: