Skrivet av: toktassarna | 07 juni 2010

hemma igen

Nu är vi hemma igen, Lovis har varit hos Eva-Marie och flörtat in sig hos hennes Simon. Och varit med och tagit två SM-pinnar till PapilLone Stars! Signe har varit med på Åland och firat studenten, haft nolltolerans på skällande (vilket gått rätt bra!) och hoppat runt på klipporna i mina barndoms skogar…

Just nu vräker regnet ner men nu börjar SM-uppladdningen på allvar. Både agilityträning och konditionsträningen går in i sista fasen, toppa formen!

För övrigt är det här snart vårt…


Svar

 1. Jättegrattis till sommarstället! Det ser så fint ut 🙂
  kramis

 2. Hur fint som helst!

  Ja, Simon tyckte väldigt mycket om liten Luva! 😀

 3. Jo, jag förstår hur jag menar. 🙂 Jag försöker inte kasta skiten på de som jobbar på Kolmården, för jag tror faktiskt att de flesta som väljer att jobba där försöker göra det bästa för djuren och deras situation och får en väldigt fin relation till de djuren. Jag menar inte att det är de som jobbar på djurparkernas fel, inte alls. Men det är endå hemskt, enligt mig att man är så själviska ändå att sätta så underbara djur i den situation där de flesta inte mår alls bra eller kan vara i den miljön de hör hemma bara för att man ska få titta på dem. Förstår du hur jag tänker?

  Visst kan man se hundar som fångenskap också. Men tänk dig hur de skulle må om ingen tog hand om alla hundar som nu har ett hem. Jag tror inte att de skulle överleva utomhus.

  Ha de bra. 🙂

 4. Måste även tillägga att jag ser hundar och katter (kaniner, hamstrar osv) på ett helt annat sätt en djuren som är på zoon. Vet inte om det bara är jag men personligen tycker jag men vi tar ju hand om djuret som inte skulle kunna leva ett liv i det fria. På zoon tar dem inte in djur för att de mår bäst av det och inte kan överleva i det fria (finns väl ett fåtal undantag, men vart finns inte undantag) utan det är snarare tvärtom, att de dör i fångenskap… Till skillnad från hundar och övriga husdjur. Visst finns det hundar som får kissa på balkongen och aldrig gå ut t ex. Vanvårdade djur som är husdjur också, undantag som sagt.

  Vet inte riktigt hur jag ska formulera det men jag hoppas jag skrev så man förstod hur jag menade.

 5. Ja… Människan är hemsk ändå. :/


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: