Skrivet av: toktassarna | 24 maj 2010

Signes sista löptur?

De senaste dagarna har varit rätt hektiska eftersom två av mina bästa vänner har gift sig och vi har varit engagerade i bröllopsbestyret som fotograf och toastmaster. Som tur var ville min syster komma och hälsa på så hundarna har haft sällskap och strosat i eklandskapet även om jag inte riktigt haft tid för dem själv. Tack älskade syster!

Idag tog jag med hundarna på en ganska lugn löptur, vi sprang 4 km på strax under 30 minuter, alltså inte nåt jättehögt tempo precis. Men jag fick bogsera Signe nästan hela vägen… Visserligen var det varmt, men det här håller ju inte. Jag får hålla tillbaka och att springa längre sträckor känns inte alls aktuellt med en sur och varm Dvärgschnauzer på släp…. Hädanefter får hon nog stanna hemma. Det tråkiga är ju att det blir ganska mycket mindre motion om hon inte är med och springer eftersom jag nog knappast varken orkar eller hinner gå långpromenad de dagar jag åxå springer. Fast kanske någon av de nyinflyttade Hagabergarna vill promenera med Signe?

Igår var vi och gjorde något som jag tror hundarna kommer att uppskatta oerhört om det blir verklighet. Vi tittade på sommarstuga. Visserligen tror jag inte vi kommer att köpa varken den vi tittade på igår (trots att den hade plats för agilitybana) eller den jag tittade på idag (trots att den låg på perfekt avstånd från stan) men processen är startad. Inte för att jag har särskilt många lediga helger att tillbringa i någon stuga men vi tittar på alternativ som ligger såpass nära stan att man kan tillbringa även vardagkvällar där när andan faller på.

Plats för egen hinderparkSvar

  1. Åh vad mysigt! Perfekt juh! 😀

  2. Vilken härlig trädgård 😀


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: