Skrivet av: toktassarna | 21 mars 2010

ridhusträning med HU

Igår var det ridhusträning med HU och eftersom jag trodde att jag skulle bli ensam gick jag till och från ridhuset och hade bara planerat att köra enkelbox och repetera boxhörn. Men så var det massor av folk där så det blev en hel timmes träning och dessutom lite problem att låsa ridhuset då Erika råkat få med sig sina tvättstugenycklar istället för ridhusnycklarna. Så något som jag trodde skulle ta typ 2 timmar tog istället 4 timmar… Tur att jag inte hade nåt annat inplanerat under kvällen!

Lovis var hur som helst jätteglad och satt i PygmyPuffen som en smäck hela tiden. Så ivrig att hon lyckades hoppa upp och bita i jackan när jag hade den i fickan… Vi körde box och så gjorde vi ett pass med svåra slalomingångar. Det är svårt. Ibland ser jag att hon medvetet vänder upp sig för att hitta första porten men ibland bara skiter hon i det och ramlar in i andra. Visst kan jag styra upp henne och hjälpa henne men jag önskar att hon skulle klara det mer själv. Hjälp!

Sen tycker jag att hon känns lite långsam men inget av det vi körde lockade ju till någon högre fart. Ska försöka köra lite enkla fartövningar framöver.

Signe fick sin sista tablett smärtstillande igår. Idag har hon mest legat inne i buren. Verkar hon inte vara piggare i morgon får jag nog ringa vet och be om mer smärtstillande…


Svar

  1. Rally gör precis likadant med slalomingångarna, ramlar in när hon inte orkar koncentrera sig. Tycker det är supersvårt att komma åt det där och har väl egentligen inget vettigt råd. Vi brukar ta om rätt många hinder så att det ”kostar” lite att göra fel, det funkar ok men hjälper inte alltid. Säg gärna till om du kommer på nåt smart 🙂


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: