Skrivet av: toktassarna | 26 november 2009

en knapp att trycka på!

Hurra, jag har hittat en knapp på Ester! Tog en gammal boll, skar upp den lite, stoppade i en köttbullsbit och även om hon inte tar bollen i munnen (än) så springer hon till den och springer fort! Jättefort! Vi tränade  enkelt och körde mycket raksträcka men även lite böjd tunnel och det gick jättefint. Bakombyten köper hon inte riktigt men nån enstaka gång gick även det bra. Duktig tjej!

Dessutom började hon hoppa hinder och dra till hinder alldeles av sig själv, glad och busig. Och högljudd 🙂

Lovis o Signe fick tyvärr lägga sig i bilen när vi värmt upp, det är för kallt och lerigt för att det ska vara värt att träna fler hundar… Johanna körde med Lisa så det var ändå två hundar vi varierade mellan. Lisa var åxå riktig duktig och sökte sig i slutet in i tunneln även om hon startade snett. Kul med unghundsträning, det kan hända så mycket på ett enda pass!

Ikväll passar vi Carmen, hon vankar just nu omkring men slår sig nog ganska snart till ro… Carmens husse och matte är på date night. Varannan vecka har de hand om våra hundar en kväll o varannan vecka är Carmen här en kväll. Så att husse o matte får göra saker som man gör utan hund, utan att tänka på hundarna. Känns skönt om det arrangemanget fungerar!

(Ester heter förresten Eastdale Just a Striking Image i stamtavlan, ifall nån undrar. Yvonne som äger henne idag räddade henne från avlivning för några år sen.)


Svar

  1. Vad kul att det går framåt! Vi får ta och ses och träna nåt till våren så jag får se underverket. Ska läsa distanskurs och kommer vara i Linköping några helger 🙂


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: