Skrivet av: toktassarna | 23 juni 2009

privatlektion

Har hållit en privatlektion i agility för en trevlig tjej som är jättesugen på att lära sig och då är det jätteroligt att hålla lektion! Dessutom hade hon små pyttiga hundar och det kan jag ju 🙂 Vi gick igenom lite tänk och tittade lite på vad som behöver läras in för att kunna jobba mer med handling och det blev läxa. Hon klickertränar och det är alltid en bra grund, då har vi samma plattform!

När jag gick hemåt var jag så glad så jag tackade ja till att hålla kurs på BK i höst. Jag håller ju inte så mycket kurser längre, dömandet tar så mycket tid och kraft. Men nu är jag riktigt peppad!

Mina hundar fick inte göra mycket, gå till klubben i värmen, ligga i skuggan och titta på och sen gå hem igen. Men de fick iaf mingla lite med tjejens hundar innan vi gick hem. Lovis taggade igång på väldigt långt håll när jag skulle peppa lilla Lisa lite 🙂 Hon tyckte att hon kunde komma och visa hur man ska göra!

Signe saknar husse. Nu när han varit hemma några dagar är hon väldigt mån om att veta var han är hela tiden. När man kommer in från promenader springer hon raka vägen o kollar om han är i soffan eller i sovrummet, om han är på toa eller så blir hon jätteupprörd när hon inte hittar honom. Det kan inte vara lätt för henne med hans åkande fram o tillbaka… Svårt att säga att han kommer igen om några dagar!


Svar

  1. Tack för gratulationen 🙂 Kommer ni till Skutskär? I så fall ses vi där 🙂


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: