Skrivet av: toktassarna | 17 juni 2009

tack så mycket!

Tack så jättemycket för alla grattis! Jag börjar smälta det nu. Först var det ärligt talat lite svårt att glädjas, inte för att valören var fel eller så utan för att jag själv diskade mig i det avgörande loppet. Jag hade velat komma runt, antalet fel hade spelat mindre roll 🙂 Men å andra sidan hade vi inte  haft silvret om jag inte hade nollat på lördagen. Så jag får ju vara nöjd med det. Jag får säga som Eva, Lovis blåste in i däcket 🙂 Jag tappade bara snöret i henne för en mikrosekund och då hann hon blåsa iväg på fel hinder. Det är så att hålla ett fladdrande löv i koppel… (så var det att gå med Lovis i koppel när hon var valp, hon fladdrade hit och dit hela tiden!)

Att hitta bilder på sin egen hund på andras sidor är alltid skoj, några bilder blev det även i år!

BIMG_7589

Från Anette. Hon kunde vara nån cm ut till tycker jag 🙂

1244970064_resized

Från Ingos foto. Ni skulle bara höra hur hon låter i det här läget….

1244970089_resized

Från Ingos foto. Av domarens position kan man gissa att hon redan är diskad här…

1244970117_resized

Från Ingos foto. Fullt fokus på vart vi ska sen!

Idas Lovis

Om ni hittar mig på nåt mer ställe kan ni väl säga till? Det är kul att ha bilderna sparade!


Svar

 1. Grattis till silvret 🙂 Härligt att få vara på plats och se er 🙂 Jo vi hade massor med trevliga priser till alla pristagare på Öland. Sponsrade förståss. Man kan om man vill jobba hårt för att få priser, men det som fattades köptes in. SM på Öland gick med en liten vinst (som vi från Oskarshamn fick vara med och dela trots att vi inte satsat några pengar i projektet innan. Det var Öland och Kalmar som gjorde det) trots att vi hyrt in oss på Lundegårds Camping och de tog alla intäkter för boende, sålde lunch och annan mat till tävlande och besökande. Karlskrona måste som jag ser det ha gått med en jättevinst. Synd att de tävlande inte fick lite del av denna. Angående planer, så var det ingen som godkände planerna innan överdomaren kom och tittade på dem förra året. Lydnaden hade däremot två män som kom ut och godkände planerna några månader innan vi skulle ha SM därute. För 2010 har först en nytillsatt så kallad SM-grupp på SBK där det sitter en kille med huvudintresse Bruks en kille med huvudintresse Lydnad och så jag som har huvudintresse Agility, fått i uppgift att godkänna platsen och upplägget med placering av planer med mera. Platsen var Skutberget och SM-General är Anita Axelsson, så den ansökan var det lätt att släppa igenom. Nu tittar vi på själva SM-upplägget, men jag är inte riktigt 100 på hur mycket vi har att säga till om ännu. De viktiga besluten fattas sedan på rekommendationer från olika grupper av FS.
  SM blir i dag mycket vad arrangören gör det till och mycket beror på hur mycket arrangören orkar jobba för att hitta sponsorer med mera. Nu sitter vi i den här gruppen från början av detta året, så jag tror inte att det fanns något motsvarande när man klubbade igenom SM i Karlskrona.
  Kram
  Reneth
  Vi ses på Kanonsabotören hoppas jag i alla fall

 2. Så det var Lovis? Var osäker på om det var Lovis eller Lycka. Tyckte den bruna färgen var mörk för att vara Lovis?
  Låna på bara.

 3. JÄTTEGRATTIS till lag-silvret! :D:D

 4. Stort grattis till lagsilvret! Ni är så duktiga!


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: