Skrivet av: toktassarna | 23 maj 2009

missad klass!

Åkte till Knivsta i lugn o ro vid 11 idag och trodde att jag hade gott om tid på mig men där gick det undan, när jag kom till BK ca 1 timme innan min klass skulle börja var det bara några hundar kvar… Tobbe erbjöd sig att köra Lovis så jag värmde hastigt upp henne men de hann inte bonda alls och Lovis gjorde nåt som jag faktiskt aldrig trott, hon stannade, letade efter mig och sprang sen av plan… Hade säkert fungerat om Lena kört, de känner varandra bättre. Men Lena hade så sent startnummer själv att hon inte hann. Typiskt!

Nåja, vi hann värma upp ordentligt till lagloppet och då hade jag åxå gått banan 🙂 Tyvärr diskade sig Lycka precis i slutet av banan och eftersom vi bara var tre idag så blev ju laget diskade. Jag körde trots det för fullt med en superladdad Lovis och nollade, trots att hon vände fel efter platten och jag fick tråckla in henne i en liten liten lucka mellan platten (vi tog ett varv runt den kan man säga) och hindret vi skulle ta från andra hållet. Duktig och följsam hund!

Nu är jag hos Eva-Marie i Solna, ska hämta själva henne vid tåget om några timmar och så åker vi tillsammans tillKnivsta i morgon. Då är vi iaf alla fyra hundar på plats även om Jessica inte kan springa själv med Eo med sitt opererade knä. Hon sprang dock bra med Lena så det var inga problem med reservförare där!


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: