Skrivet av: toktassarna | 11 februari 2009

gott samvete

Idag har jag bara jobbat fem timmar, varav syrran dessutom var hemma de fyra första (sen åkte hon tillbaka till Göteborg:(). När jag kom hem ringde Therese o frågade om jag ville gå en jobbig promenad med henne och Nova. Det ville vi förstås. Jobbig, dvs inte på stigarna. Mest jobbigt för oss dock, hundarna kunde till stor del fuska och gå uppe på skaren… Men härligt trötta efter 1,5 h i skogen är vi nu hemma och har helt ledigt resten av dagen. Sköööönt!

Jag borde dock planera lördagens lydnadstävling. Jag ska göra debut som tävlingsledare. Eller, jag har varit det ett par gånger förut men inte för 20 st deltagare… Hoppas antingen på snöstorm så ingen dyker upp, eller på strålande sol och några minusgrader så det är härligt och roligt. Senast jag hjälpte till på en lydnadstävling var jag skrivare i eliten och det var så riktigt ruskigt väder att jag trodde att fingrarna skulle ramla av…

Igår var det årsmöte på LHU. På något sätt råkade jag bli kvar i valberedningen. Nåja, det ska väl gå. Revisorssuppleant blev jag åxå. Tja. Det går väl det med. Annars var mötet väldigt trevligt, som det alltid är. Vi får nog en härlig ny styrelse. Jag önskar dem lycka till under året, ha så kul det bara går, för det ÄR roligt att vara med!


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: