Skrivet av: toktassarna | 02 januari 2009

tack Eva!

Efter några repetitioner där Lovis mest hämtade targeten gick det sen jättebra när jag lagt den bredvid andra slalompinnen. Körde 3-4 rep med targeten där och så avslutade jag med ett skick utan target och ta mej tusan såg det ut som att hon tänkte till och styrde rätt! Klick (Lovis avslutar hela slalomen även efter klick, körde med sex pinnar), massa godis och så fick hon springa o leta godis tillsammans med Signe som jag brukar placera i ett hörn av planen tillsammans med några utspridda torrfoderkulor 🙂

Ska köra några pass till såhär, så får vi utvärdera den metoden med 🙂

Sen var Lovis så söt så jag föll för hennes vilja. Daniel hade varit och handlat och kom förbi klubben med bilen, jag hade precis tränat klart då och gjorde mig redo för att gå hem. Lovis travade dock iväg åt andra hållet, till bilen, och ställde sig och tittade menande på bakluckan. Eftersom hon faktiskt ”gått av sig” en stund under godisletandet så gjorde jag som hon ville och vi åkte bilen hem… Japp, min hund styr mitt liv!

När vi åkte kom förresten A-C och hennes ankor, hon släppte ut dem så vi fick se dem IRL. Daniel skrattade lite och sa att jag nog har ganska lustiga vänner. Ok att jag själv gick runt med en musmatta i jackfickan men min kompis har tre ankor i en flyttlåda i baksätet… Hann tyvärr inte stanna och titta på nån vallning eftersom det trots allt var ganska kallt o jag ville inte låta Lovis ligga i bilen medan Index värmdes upp. Annars hade det förresten varit kul att låta Lovis träffa Pepper-taxen lite mer på öppet område. Vore trevligt om de blev vänner!


Svar

  1. Oj vilken rubrik… *generad* !
    Vad roligt! Pyssan lärde sig också detta på ”äldre” dar och polletten trillade ner jättesnabbt.Kul om det funkar även på L!
    Skrattar åt det där med musmatta i fickan och ankor i baksätet! 😀 Ibland blir man lite förvånad över sig själv, som när man ska packa in hundarna och bakluckan är full med fårfoder. Eller ska fiska upp pengar ur fickan på Ica och får upp en klövsax, spik eller en bit balsnöre 😀

  2. Var har du förresten hittat infon om kursen? Antog att det var Fanny, men jag hittar inget på deras hemsida?!

  3. Okej, då får man hoppas det blir när man har möjlighet och till ett rimligt pris. 🙂


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: