Skrivet av: toktassarna | 31 december 2008

klockan tre…

Var och försökte träna lite agility igår. Känner att vi måste lära oss ingångarna i slalom från kl 3. Lovis vill inte… Det går bra en bit, sen flyttar jag 1 ynka dm på hindret eller slalom och vips så går hon konstant in i andra porten. Vad har jag lärt henne egentligen? Jag behöver hjälp. Testade med bara två pinnar och hon är ju inte dum så då gick hon ju rätt. Lade jag på två till utan att flytta på nåt eller ändra nåt annat så gick hon in i andra. Suck.

Idag har vi gått den årliga lååångpromenaden som vi alltid går på nyårsafton. Nu blir det benätning för hundarna och korta rastningar i koppel. Inte för att de nånsin har varit rädda för smällare, men jag vill inte att de ska bli det heller! Grannarna verkar ha bullat upp med en mängd raketer så det blir nog lite krigszon även här.

Gott nytt år på er, hoppas alla hundar håller sig friska och glada nästa år!


Svar

  1. Gott Nytt År!
    Slalom från 3 … kom plötsligt ihåg hur jag gjorde med Pyret, det var inte så dumt faktiskt, undrar varför jag inte gör så nu förtiden…
    Ställde upp 12 pinnar med en liten target i andra porten.Började nära och backade sen ifrån. Hon fattade på direkten och blev helgrym på ingångar.

  2. Hej! skrev ett eget inlägg om slalomingången, kolla min blogg. Kram Eva


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: