Skrivet av: toktassarna | 11 november 2008

LOK-milen

Vad gör man en dag då det regnar? Jo, man tar Bea med sig och går LOK-milen såklart! LOK-milen är en slinga i Vidingsjöskogen som är en mil (duh!) lång och faktiskt rätt trevlig att gå när man är två stycken som kan gå och prata. Vi hade inte nåt vidare tempo på, det är inte superlätt att gå i lera och regn, så det tog närmare 2,5 timmar. Men vad skönt det var, hundarna är verkligen hur nöjda som helst nu!

Lovis har travat på hela vägen, svansen uppe men kanske inte toknöjd. Täcke, regn och dessutom Trox, hon kanske tyckte att hon kunde ha väntat i bilen istället 🙂

Nu ikväll kommer Johanna, Ida och Perrin, fast det vet ju inte Lovis än 🙂 Men Perrin är bra, dvs han är helt ointresserad av henne. Precis som de ska tycker hon, lilla prinsessan!


Svar

  1. LOK-milen är inte så dum, har den ju nästan utanför dörren 🙂

    Jag har Signes rosett och en påse salta pinnar som ni fick som pris, får se till att du får det inom en rimlig framtid. Grattis till SM-kvalet!

  2. Än har inte Lipton någon bakdel, får se om han kan hitta den först… 😉 Sen håller jag med, är säkert lättare att ställa i bakbenen först.

    Det är ju min utbildning ja! Varför kunde dom inte bestämt sig för det för 2 år sen? 😦


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: